Foto – Fotolia

Svari 0

Ja tu šodien plānoji vizīti pie ārsta, tad labāk to atlikt uz rītdienu, jo šodien nav īpaši labvēlīga diena. Ieteicams nodarboties ar labdarību. Padomā par saviem tuviniekiem, sen neesi viņus apciemojis.

Reklāma
Reklāma
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni
Ķīna un Turcija sagādā Krievijai nepatīkamu “pārsteigumu” 34
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Tev atdos parādu, par kuru tu jau sen biji aizmirsis. Darbā var rasties zināmi pārpratumi.

Strēlnieks
Mēģinājumi īstenot dzīvē sapni prasīs nelielas pūles, tāpēc šodien tevi gaida daudz darāmā. Nav izslēgts, ka tu paveiksi daudz darbu, kuri tika atlikti uz labākiem laikiem, un jau dienas beigās būs redzami rezultāti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Tieši šodien pastāv varbūtība, ka tu saņemsi visai vilinošu piedāvājumu. Ideja, kuru tu nolemsi izmantot, atnāks negaidīti.

Ūdensvīrs
Dienas gaitā paļaujies uz intuīciju – tā neļaus kļūdīties. Rīts būs veiksmīgs laiks svarīgiem darbiem. Neaizmirsti parūpēties par savu veselību.

Zivis
Zivīm zvaigznes šodien sagādās daudz pārsteigumu. Diemžēl ne visi no tiem būs patīkami, bet liktenis palīdzēs tev tikt ar tiem galā. Materiālā plānā arī nav gaidāms ļoti veiksmīgs laiks, bet pacenties nedot vaļu emocijām. Ja tu šodien esi nolēmis veikt dārgu pirkumu, labāk atliec to uz citu laiku. Parūpējies par savu garīgo veselību.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.