Foto – Shutterstock

Tālāk pausts, ka cilvēce patlaban iegājusi lielo pārmaiņu ērā un visas iepriekšējās cilvēku dzīves un viņu savstarpējo attiecību shēmas neatgriezeniski mainīsies. Tāpat mainīsies arī visa mūsu planēta. Piemēram, tropus pārklās ledāji (kosmiskās stacijas apstiprinājušas, ka mūsdienās šis process jau ir sācies!). Mainīsies arī Zemes ass leņķis. Ūdens līmenis jūrās un okeānos mainīsies, un saistībā ar to daudzi tagadējie kontinenti pazudīs zem ūdens, bet daži daļēji izdzīvos. Taču, kā pauduši hopi cilts vecajie, sīkāk par to būšot iespējams pavēstīt tikai pēc aptuveni 50–80 gadiem. 7


Viņi arī pauž, ka pēdējā laikā garu enerģija jūtami pieņēmusies spēkā, neredzami spēki aizvien spēcīgāk sākuši kontrolēt cilvēku domas un rīcību. Tam, kurš neciena dabas bagātības visā tās daudzveidībā un nedzīvo saskaņā ar tās dabiskajiem likumiem, vairs nebūs vietas izredzēto pulkā, kāds izveidosies pēc neskaitāmām zemes kataklizmām un turpinās dzīvot uz mūsu planētas. Diženais gars tagad dzenot amerikāņus uz Eiropu, Āfriku un Indiju, kas būs topošās jaunās rases un nākamās civilizācijas oāzes, kurās valdīs garīgums un harmonija.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
Kokteilis
12 biežāk sastopamie ģimenes locekļu tipi. Noskaidro, pie kura piederi tu!
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Lasīt citas ziņas

Līdz 2035. gadam dabā notiks neskaitāmas kataklizmas un debesu parādības, kas attīrīs mūsu planētu no visiem “liekajiem” zemiešiem. Diženais hopi gars brīdina arī par kādu noslēpumainu slimību, kas cilvēci izkaušot vēl šaušalīgāk par mēri. Tās rezultātā būšot ļoti daudz upuru, jo cilvēkiem ilgus gadus neizdošoties atrast pretlīdzekli. Arī šī slimība būšot sūtījums no tiem, kuri izlēmuši mazliet “attīrīt” Zemi.

Tiesa, vienlaikus arī neesot lieki jābīstas, jo mūsu civilizācija nav nolemta pilnīgai iznīkšanai – vismaz ne tagad –, un, atbilstoši hopi cilts veļu pareģojumam, cilvēcei vēl būs nākotne. Taču vispirms gan nāksies samaksāt noteiktu cenu par savu iepriekšējo augstprātību un nesaprātību, par neprasmi dzīvot saskaņā ar dabas likumiem.

CITI ŠOBRĪD LASA
Pareģojumi vēsta par “mašīnām no debesīm”, kas izglābs tos, kuri tomēr ievēro saprāta balsi un dzīvo saskaņā ar dabu, kā arī par mājām uz Mēness un Sarkanās zemes, un min arī jauno zvaigzni, kas drīz parādīsies debesīs. Šeit jāpiebilst, ka astronomi nesen atklājuši kādu dīvainu objektu, kas ir 350 reizes lielāks par Sauli un pagaidām atrodas ārpus Saules sistēmas. Šā noslēpumainā objekta apraksts, ko piedāvā hopu veļi, pilnībā sakrīt ar jaunākajiem teleskopu un pavadoņu iegūtajiem datiem!
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.