Foto: Fotolia

Ar kuru doties uz ballīti? 0

Un arī Vēža problēmas vari nodot risināšanai Skorpionam! Kārtīgi kopā ar Vēzi asaras nobirdinājuši, paķeriet līdzi savus draugus Lauvu, Dvīņus, Aunu, Strēlnieku un Jaunavu un dodieties kārtīgi izklaidēties. Jaunava nepieciešama tāpēc, ka visu šo milzu jautrību kādam arī jāpieskata.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
Veselam
Izrādās, ka kanēlis patiesībā nemaz netop no kanēļkoka. 4 ēdienu viltojumi jeb produkti, kas nemaz nav tie, par ko tos uzskatām
Lasīt citas ziņas

Strēlnieks, visticamāk, līdz ballītei netiks. Viņš gan būtu gribējis, bet pa ceļam iegriezās tuvākajā bāriņā, tur satika bērnības draugu, aizpļāpājās, atcerējās, kā kopā plānojuši ceļojumu pāri okeānam. Un galu galā nolēma doties uz ārzemēm.

Dvīnis izklaidēties dosies ar prieku, līksmos vairāk par visiem, bet jau pēc stundas dosies projām – jo viņam šim vakaram ieplānotas vēl 35 ballītes, 15 svarīgas tikšanās, četri kino apmeklējumi un astoņi tālruņa zvani.

CITI ŠOBRĪD LASA

Paliks izturīgākie – Lauva, Auns un Jaunava. Tomēr kopā viņi ilgi neturēsies – Aunam ātri apniks Jaunavas prātīgās pamācības, bet Jaunava vienkārši nespēj būt citāda kā nedaudz (vai pat kārtīgi) piekasīga būtne. Visi apkārtējie taču dara vienas vienīgas muļķības, tikai viņa, Jaunava, zina, kā jābūt patiesībā. Krietni saķīvējušies, Auns un Jaunava dosies katrs uz savu pusi.


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.