FOTO: @edamskaisti/Facebook

Kārtaino krekeru salātu recepte – vienkārša, sātīga un ideāli piemērota viesībām! 0

Šie salāti būs īsts pārsteigums galdā – kraukšķīgie krekeri, kūpināta vistas gaļa, svaigi tomāti un maigs ķiploku krēms apvienojas kārtu kārtās, radot bagātīgu garšu buķeti.

“Nespēju izskaidrot, cik pazemota jūtos…” Stradiņa slimnīcas paciente milzīgo maksu par autostāvvietu uzskata par necilvēcīgu 116
Šausmas Ropažu novadā: “Airbnb” viesi izdemolē viesu māju un apdraud saimnieku dzīvību 3
Kokteilis
Šos ēdienus ir aizliegts likt uz galda Vecgada vakarā: Uguns zirgs būs dusmīgs!
Lasīt citas ziņas

Pagatavošanai nevajag ne stundām ilgu rosīšanos, ne dārgas sastāvdaļas, jo viss ir vienkārši, bet garša.. lieliska! Recepte no @edamskaisti.

Sastāvdaļas:
1. 3 paciņas PĒTERGAILIS krekeru (izmantoju krējuma/sīpolu garšu);
2. 2 vidēja izmēra tomāti;
3. 1 karsti kūpināta broilera ceturtdaļa;
4. 150g siera;
5. 1 bundžiņa konservēta kukurūza.
Mērce:
1. 360-400g krējuma (izmantoju 12%);
2. 2-4 ķiploka daiviņas (gaumes lieta);
3. Sāls/pipari;
4. Mazliet citrona sula.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana:
1. Pagatavo ķiploku mērci sajaucot visas tās sastāvdaļas.
2. Salātiem paredzētajam traukam pirmo kārtu izklāj ar krekeriem, tos pārsmērē ar ķiploku mērci un virs tās liek sakapātus tomātus.
3. Tālāk liek nākamo krekeru kārtu, vēlreiz pārsmērē ar ķiploku merci un kārto smalki sakāptu broilera gaļu un atkal mazliet pārsmērē ar mērci.
4. Turpina nākošo kārtu noklāt ar rīvētu sieru, virs tās mazliet pārkaisa kukurūzu un ķiploku mērci. Tad liek vēlreiz krekeru kārtu, to noklāj ar ķiploku merci un pārver ar kukurūzu.
5. Salātus liek uz pāris stundām vai nakti “savilkties” ledusskapī.

Lai labi garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.