Krūze miltu sijāšanai, lai nav miltu mākonis 0

Krūze miltu sijāšanai ir ērti lietojama. Piespiežot rokturi, tos var ātri izsijāt un vienmērīgi novirzīt turp, kur vajag, – bļodā. Sijājot ar sietiņu, reizēm milti izkaisās visapkārt un uz galda paliek balts riņķis. Sijātājs noder ne tikai miltiem, bet arī pūdercukuram, kakao pulverim. Krūze ir viegli tīrāma.

Reklāma
Reklāma
“Neviens krievs nav uzdrīkstējies to, ko tās “holandiešu salašņas”!” Deputāti pauž sašutumu par Vecrīgā notiekošo 14
Trīs mērces, kuras nekavējoties vajadzētu izmest no ledusskapja. Kādu kaitējumu veselībai tās var nodarīt?
“Valsts iestādē darba laikā durvis ir slēgtas, bet, tiekot iekšā, sajutos kā templī” – apmeklētājs dalās dīvainajā pieredzē pēc VID filiāles apmeklējuma 11
Lasīt citas ziņas

Kāpēc milti jāsijā? Tādēļ, lai tajos iekļūtu skābeklis un izceptā maizīte, cepumi vai pankūkas būtu gaisīgākas. Izsijājot produktu, ir cerība, ka mīklā neveidosies kunkuļi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.