Andra Freidenfelda gatavotie vegāniskie ēdieni.   12/11/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Andra Freidenfelda gatavotie vegāniskie ēdieni. 12/11/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Kuskuss ar saulē kaltētiem tomātiem un kaperiem 0

KĀ GATAVOT

Kuskusu aplej ar karstu ūdeni un ļauj 5 min sabriest. Pievieno marinētus kaperus un sagrieztus saulē kaltētus tomātus. Pieber kaltētu baziliku un “Pasta rosso” garšvielu. Ļoti labi garšo arī ar zaļo pesto. Rotā ar svaiga bazilika lapiņām.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Viena neparasta detaļa Melānijas Trampas vēstulē Putinam raisa mežonīgas spekulācijas
Krimināls
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu 13
“Izlikās, ka nekas nav noticis…” Latvijas basketbola līdzjutējai prieku par spēli aizēno nepatīkams atgadījums tribīnēs
Lasīt citas ziņas

Gatavoja “Radio SWH” dīdžejs, televīzijas raidījumu vadītājs, režisors un “Labvēlīgā tipa” mūziķis Andris Freidenfelds un viņa dzīvesbiedre Agnese Vīksniņa

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.