
Valda Semjonova foto
Kuskuss ar saulē kaltētiem tomātiem un kaperiem 0
KĀ GATAVOT
Kuskusu aplej ar karstu ūdeni un ļauj 5 min sabriest. Pievieno marinētus kaperus un sagrieztus saulē kaltētus tomātus. Pieber kaltētu baziliku un “Pasta rosso” garšvielu. Ļoti labi garšo arī ar zaļo pesto. Rotā ar svaiga bazilika lapiņām.
Reklāma
Reklāma
Viena neparasta detaļa Melānijas Trampas vēstulē Putinam raisa mežonīgas spekulācijas
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu
13
“Izlikās, ka nekas nav noticis…” Latvijas basketbola līdzjutējai prieku par spēli aizēno nepatīkams atgadījums tribīnēs
Gatavoja “Radio SWH” dīdžejs, televīzijas raidījumu vadītājs, režisors un “Labvēlīgā tipa” mūziķis Andris Freidenfelds un viņa dzīvesbiedre Agnese Vīksniņa
GARDI! Ābolu kūka ar kanēli
Pilngraudu miežu maize ar medu
Mandarīnu ievārījums. Ziemassvētku noskaņa burciņā
Pikantais dārzeņu un kokosa riekstu piena sautējums. Andra Freidenfelda recepte
Maizītes “Neatvērušies rožu pumpuri”
Kokteilis ar avenēm un dzērvenēm
FOTORECEPTE: Maigi rozā bezē šokolādē. Pirksti jālaiza!