Andra Freidenfelda gatavotie vegāniskie ēdieni.   12/11/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Andra Freidenfelda gatavotie vegāniskie ēdieni. 12/11/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Kuskuss ar saulē kaltētiem tomātiem un kaperiem 0

KĀ GATAVOT

Kuskusu aplej ar karstu ūdeni un ļauj 5 min sabriest. Pievieno marinētus kaperus un sagrieztus saulē kaltētus tomātus. Pieber kaltētu baziliku un “Pasta rosso” garšvielu. Ļoti labi garšo arī ar zaļo pesto. Rotā ar svaiga bazilika lapiņām.

Reklāma
Reklāma
Uzmanies! 7 brīdinājuma zīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
Veselam
Eksperti brīdina: šie 7 populārie brokastu ēdieni nodara vairāk ļauna nekā laba
Kokteilis
“Negribas ticēt, ka labs mūziķis var kļūt riebīgs…” Operdziedātāja Vaice “atspēlējas” Mielavam par “šķībo dziedāšanu”
Lasīt citas ziņas

Gatavoja “Radio SWH” dīdžejs, televīzijas raidījumu vadītājs, režisors un “Labvēlīgā tipa” mūziķis Andris Freidenfelds un viņa dzīvesbiedre Agnese Vīksniņa

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.