Foto – Signe Prola

Laiks pankūciņām! Kabaču plācenīši ar biezpienu un zaļumiem 0

Kad kabaču dārzos vēl aizvien ir daudz, palīgā nāk idejas garšīgām pusdienu un vakariņu ēdienu receptēm – ko pagatavot no kabačiem!

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Šī ēdiena gatavošana neaizņems daudz laika un pūļu, tomēr rezultāts būs pārsteigums – ļoti garšīgas pankūciņas!

Kabaču plācenīši ar biezpienu un zaļumiem

Sastāvdaļas:

CITI ŠOBRĪD LASA
  • 1 kg kabaču
  • 2 olas
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 150 grami biezpiena
  • Sāls
  • Dilles, pētersīļi
  • Augu eļļa

Pagatavošana:

Nomizo kabačus un sarīvē skaidiņās uz rupjās rīves. Apsāla, nogaida dažas minūtes, kamēr izdalās liekais šķidrums – to nolej. Tad masai pievieno olas, miltus, biezpienu un sagrieztus dilles un pētersīļus.

Masu kārtīgi sajauc, liek uz pannas uzkarsētā eļļā un cep līdz plācenīši ir zeltaini brūni.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.