Foto – Signe Prola

Laiks pankūciņām! Kabaču plācenīši ar biezpienu un zaļumiem 0

Kad kabaču dārzos vēl aizvien ir daudz, palīgā nāk idejas garšīgām pusdienu un vakariņu ēdienu receptēm – ko pagatavot no kabačiem!

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Atradusies pirms 13 gadiem pazudusi meitene, kura savulaik neatgriezās mājās no skolas 13
Lasīt citas ziņas

Šī ēdiena gatavošana neaizņems daudz laika un pūļu, tomēr rezultāts būs pārsteigums – ļoti garšīgas pankūciņas!

Kabaču plācenīši ar biezpienu un zaļumiem

Sastāvdaļas:

CITI ŠOBRĪD LASA
  • 1 kg kabaču
  • 2 olas
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 150 grami biezpiena
  • Sāls
  • Dilles, pētersīļi
  • Augu eļļa

Pagatavošana:

Nomizo kabačus un sarīvē skaidiņās uz rupjās rīves. Apsāla, nogaida dažas minūtes, kamēr izdalās liekais šķidrums – to nolej. Tad masai pievieno olas, miltus, biezpienu un sagrieztus dilles un pētersīļus.

Masu kārtīgi sajauc, liek uz pannas uzkarsētā eļļā un cep līdz plācenīši ir zeltaini brūni.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.