Foto – Fotolia

Rituāls ar 27 monētām un naudas ūdeni 2


3. Jau iepriekš iekrāj tieši 27 monētiņas (piecu vai piecdesmit centu nominālus), tās kārtīgi nomazgā, it kā nomazgājot svešu un tev nelabvēlīgu enerģiju (monētiņu skaits nav nejaušs!).

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Pēc tam ielej bļodā tīru ūdeni un uz septiņām minūtēm ieliec tur monētiņas. Tad izņem tās ārā, noslauki, nožāvē un noliec glabāties līdz nākamajai reizei. Ūdeni ielej spainī grīdas mazgāšanai, pievieno dažus pilienus iemīļotākās ēteriskās eļļas.

Piemēram, fenšui speciālisti uzskata, ka pačūlijas, priedes, lavandas, piparmētru un greipfrūta aromāti spēj piesaistīt naudu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mazgājot grīdu, skaiti šādus vārdus: “Mazgāju ar naudas ūdeni, uzlādēju savu grīdu, piesaistu mājai naudiņu.” Šai laikā domā tikai par labām lietām, par to, ko gaidi no Jaunā gada!

Ar uzlādētu “naudas ūdeni” var arī norīvēt ārdurvis un citas virsmas mājās.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.