Foto – Fotolia

Izrotā māju 2


4. Kad tas viss paveikts, saskaņā ar fenšui mācību dzīvokļa dienvidaustrumos jānoliek jaunas ķīniešu monētiņas bagātības sektorā, tās pielīmējot pie telefona, datora, mapēm ar finanšu dokumentiem, kā arī maciņā un burkās ar putraimiem.
Tie, kuriem nepatīk ķīniešu simbolika, var visos mājas stūros salikt parastas piecu centu monētas.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
Kokteilis
VIDEO. Personības tests: izvēlies vienu dakšu un atklāj, ko tava izvēle liecina par tevi
Putina sabiedrotais brīdina par globālu karu un “traģēdiju visai cilvēcei”
Lasīt citas ziņas

5. Naudas tīrīšanu pirms jaunā gada var apvienot ar mājas rotāšanu saskaņā ar fenšui gudrībām, kas maģiskos rituālus padarīs tikai vēl spēcīgākus. Šim mērķim pie ārdurvīm piekar Ziemassvētku vainagu vai ķīniešu laterniņu – tas piesaista veiksmi, laimi un finansiālu labklājību.

6. Rotājumi īpaši spēcīgi iedarbojas tā sauktajā “Bagua” zonā, uzskata fenšui piekritēji. Tai jāatrodas telpas ziemeļaustrumos – var atrast kaut vai pēc kompasa! To rotā ar sudrabainiem “eņģeļmatiem”, serpentīnu vai mirdzumiem – tad mājā noteikti ienāks veiksme.

CITI ŠOBRĪD LASA

7. Pie telpas dienvidrietumu sienas jānoliek divas sveces, lai būtu laimīga arī ģimenes dzīve. Bet, ja gribi pilnībā izmainīt privāto dzīvi, šajā telpas daļā noliec gleznu ar dzērvēm.

8. Lai visi mājinieki būtu veseli un enerģijas pilni, telpas centrā novieto grozu ar augļiem, bet eglīti liec austrumu daļā, lai mājās vienmēr būtu nauda.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.