Mahatma Gandijs: patika gulēt kopā ar kailām sievietēm, ieskaitot mazgadīgās radinieces 2

Gandijs, iespējams, ir leģendārākais jaunlaiku vēstures garīgais līderis. Tieši viņš nostājās kustības par pilsonisko līdztiesību Indijā priekšgalā un rezultātā arī sasniedza savas valsts atbrīvošanu no britu imperiālistiskā jūga. Viņš piedalījās daudzās nevardarbīgās protesta akcijās – galvenokārt tā bija badošanās un dažādi boikoti, kā arī visu mūžu uzstājās pret vardarbību un kvēli ticēja, ka ikvienu konfliktu iespējams noregulēt miermīlīgā ceļā. Indijā Gandiju godā kā svēto.

Reklāma
Reklāma
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
TV24
“Ja Putins “atstieptu kātus”, ko tas mainītu?” Slaidiņš atbild tieši un bez aplinkiem
Lasīt citas ziņas

37 gadu vecumā Gandijs deva solījumu nekad neprecēties. Taču tas neatturēja viņu no tieksmes regulāri “pielauzt” jaunas sievietes gulēt kailām blakus viņam. Pats viņš apgalvoja, ka tādējādi tikai uzsverot sava neprecēšanās solījuma nopietnību, jo tā viņš īpaši pārbaudot savu godprātību un spēju atturēties. Gandija izstrādātie noteikumi paredzēja, ka viņa izvēlētās sievietes nedrīkst gulēt vienā gultā pat ar saviem likumīgajiem vīriem, taču viņām visām bija ne tikai kailām jāguļ līdzās viņam, bet tādā paskatā arī jāiet ar viņu kopā peldēties un dažkārt jāuzdejo arī striptīzs.

Šķērslis šai nodarbei nebija arī radnieciskas saites. Reiz viņš kādā izbraucienā uz Bengāliju paņēma līdzi savu 18 gadus veco mazmeitu un lika arī viņai kailai gulēt viņam blakus vienā gultā visa ceļojuma laikā, skaidrojot to tā, ka pretējā gadījumā viņus varētu nogalināt saniknotie musulmaņi. Kā tieši šī kopā gulēšana viņus varētu pasargāt no drošas nāves, viņš nav spējis paskaidrot, taču mazmeita esot viņam noticējusi un izpildījusi prasību.

CITI ŠOBRĪD LASA

Jāpiebilst, ka Gandijs patiešām nav ne ar vienu no šīm sievietēm stājies seksuālos kontaktos. Katrā ziņā neviena no viņām nav par to sūdzējusies, tāpēc to grūti konstatēt. Bet nu “skeletiņš” viņa skapī, kā mēdz teikt, “tā neko”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.