3. Tostermaizi apēd uzreiz, kad tā izlec no tostera 20
Publicitātes foto
Tā dara daudzi, bet maizei vajag pāris minūtes, lai tā kļūtu patiesi kraukšķīga. Pacietība atmaksājas!
Tā dara daudzi, bet maizei vajag pāris minūtes, lai tā kļūtu patiesi kraukšķīga. Pacietība atmaksājas!
Kokteilis
Kokteilis
Kokteilis
Kokteilis
Kokteilis
Veselam
RAKSTA REDAKTORS
Veselam
Brīdinām, ka šīs lapas saturu nedrīksti aplūkot, ja Tev vēl nav 18 gadu!
Vai tev ir vismaz 18 gadu?
Jūsu Safari tīmekļa pārlūkprogramma ir novecojusi! Iesakām to nekavējoties atjaunot, lai saturu šajā portālā varētu lietot pilnā apmērā. Vai varat izmantot kādu no populārākajām pārlūkprogrammām, piemēram, Google Chrome vai Firefox.