Nākotnes pārtikas inovāciju dienā spriedīs par alternatīvu pārtiku 0
Šodien Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) platformā “Siltumnīca” Āgenskalna tirgū norisināsies Nākotnes pārtikas inovāciju diena, kurā plānots diskutēt par alternatīviem pārtikas ražošanas veidiem.
“EIT Food” kontaktpunkts Latvijā sadarbībā ar Ziemeļu Ministru padomes biroju Latvijā aicina runāt par pārtikas un lauksaimniecības nākotni saistībā ar alternatīviem pārtikas ražošanas veidiem, ilgtspējīgu pārtikas ražošanu un pārtikas politiku.
Pasākuma rīkotāji uzsver, ka kukaiņu audzēšana un ēdamais pārtikas iepakojums ir tikai daži no attīstības virzieniem nākotnē.
Trīs stundu interaktīvās darbnīcas laikā pasākuma dalībniekiem plānots parādīt jaunus veidus, kā nodrošināt pārtikas sistēmu pret nākotni. Pasākuma rīkotāji uzsver, ka ir nebeidzami daudz veidu, kā veidot inovācijas pārtikas un lauksaimniecības nozarē.



