31.03.2016. Nenovērtētie dārgumi 0

4 Kib

Reizēm atkritumi ir tikai atkritumi. Reizēm lietas, kuras beigušas kalpot, ir jāizmet vai jāsadedzina, bet šodien ir vērts uz lietām paskatīties plašāk, paskatīties dziļāk. Šodien no atkritumiem var nopelnīt. Tas, kas likās ir kļuvis nevērtīgs, var iegūt jaunu vērtību vai vismaz kalpot par degvielu, kura ļauj radīt zeltu! Tāpēc šodienā esam vērīgi un bez lepnuma ieskatāmies lietās, kas nāk pie mums.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
Lasīt citas ziņas

Varbūt tieši šodiena mums atnes iespēju, kādam dot otro iespēju sevi pierādīt. Ja tas tā notiek, tad noteikti nenoraidiet to! Tam ir savi iemesli! Tieši otrais piegājiens šodien nesīs patiesas vērtības, patiesu rezultātu. Tāpēc neceliet savu degunu pārāk augstu, bet pamainiet rakursu.

Cilvēki, kuri zina, kā ir krist, kā ir visu sabojāt un kļūdīties, ir tie vērtīgākie, jo tikai viņi var pacelt pāri šīm pašām kļūdām. Turklāt viņi pēc tā visa ir izdzīvojuši un nepazaudējuši ticību tam, kas ir ļāvis viņiem atkal pacelties pāri. Tāpēc šodien – mēģiniet vēlreiz! Un jums nenāksies to nožēlot!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.