1 3

Tev nav bail no grūtībām un šķēršļiem, Tu esi drosmīgs un bezbailīgs. Izvairies no stresa un nepieļaujiet agresiju no savas puses!

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 20
Krievija konfiscē itāļiem rūpnīcas. Itālijas atbildes gājiens ir filigrāns
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 24
Lasīt citas ziņas

2
Tu esi patiess un laipns, taču neizmanto šīs savas iezīmes ļaunprātīgi – izrādi stingrību, kad tas nepieciešams! Tava stihija – grūtu un sarežģītu uzdevumu risināšana, kas prasa lielu izturību!

3
Tu esi optimists, kuram ir ļoti laba iztēle, tāpēc labākais Tev iespējamais ceļš – māksla! Izvairies no egoisma izrādīšanas – gan personīgi, gan arī attiecībās!

CITI ŠOBRĪD LASA

4
Tevi raksturo lēnprātība un praktiskums. Izvairies no sīkumainības un alkatības!

5
Tev veiksmi atnesīs miers un pārdomāta pieeja lietām. Tu esi novators un pētnieks, Tavs ceļš – jaunās tehnoloģijas! Galvenais – tad, kad izrādi iniciatīvu, pārdomā visus sīkumus, pretējā gadījumā – Tavas idejas būs tikai tukša skaņa!

6
Tev noteikti nav vērts tiekties uz cilvēku kontrolēšanu, jo tas, visticamāk, nav Tavs ceļš. Numerologi Tev iesaka daudz lielāku uzmanību pievērst mājām un ģimenei vai arī atrast sevi brīvprātīgajā darbā!

7
Tu esi novērotājs, kuram veiksmi un panākumus atnesīs komunikācija ar dažādiem cilvēkiem vai arī kāds radošs hobijs. Nešaubies par sevi un turpini meklēt savu īsto ceļu!

8
Tavs spēks slēpjas harmonijā. Tu esi garā spēcīgs, mērķtiecīgs un strādīgs, taču mērķu sasniegšanā Tev var traucēt Tava iedomība. Neaizmirsti arī par citiem, lai nesvinētu savas uzvaras vienatnē!

9

Tavs spēks ir palīdzēt citiem, taču Tev tas jādara ar mēru, jo tikai tādā gadījumā veiksme būs ar Tevi. Pacenties atrast zelta vidusceļu – sniedzot un saņemot arī kaut ko pretī!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.