
Pats labumiņš! Grilēti kartupeļi ar biezpienu 0
Ļoti laba, oglēs cepta piedeva jebkurai grilētai gaļai un dārzeņiem.
Sastāvdaļas
8 lieli kartupeļi
500 g biezpiena
3 ēdamkarotes saldā krējuma
1 iepakojums kressalātu
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
2–3 pētersīļa zariņi
2–3 piparmētras zariņi
1 tējkarote saldās paprikas pulvera
sāls, pipari
Pagatavošana
Kartupeļus ietin folijā, liek oglēs un cep aptuveni 30 minūtes, līdz tie mīksti. Pētersīļa un piparmētras zariņus sīki sakapā. Sīpolu un ķiploka daiviņas notīra un sakapā. Biezpienu sajauc ar saldo krējumu, iejauc tajā garšaugus, sīpolu un ķiplokus. Pieber sāli, piparus pēc garšas un paprikas pulveri.
Grilētos kartupeļus iegriež krusteniski, daļas nedaudz atvirza un piepilda ar biezpiena un zaļumu masu. Atlikušo biezpienu pasniedz klāt.