FOTO: Shutterstock.com

Pats labumiņš! Grilēti kartupeļi ar biezpienu 0

Ļoti laba, oglēs cepta piedeva jebkurai grilētai gaļai un dārzeņiem.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

Krimināls
Ar vienu sitienu Rīgas koncertzāles apsargam izšķaida zobus. Vēlāk atklājās, ka sitējs, visticamāk, ir augsta ranga amatpersona… 18
“Reģionā notiek ļoti dīvainas lietas ” – eksperts kā nākamo iespējamo Krievijas uzbrukuma mērķi nosauc Baltijas valstis
Kokteilis
Princis Harijs pirmo reizi 18 mēnešu laikā satiek tēvu… Pēc tējas tases tikšanās beidzas nepilnas stundas laikā 15
Lasīt citas ziņas

8 lieli kartupeļi
500 g biezpiena
3 ēdamkarotes saldā krējuma
1 iepakojums kressalātu
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
2–3 pētersīļa zariņi
2–3 piparmētras zariņi
1 tējkarote saldās paprikas pulvera
sāls, pipari

Pagatavošana

Kartupeļus ietin folijā, liek oglēs un cep aptuveni 30 minūtes, līdz tie mīksti. Pētersīļa un piparmētras zariņus sīki sakapā. Sīpolu un ķiploka daiviņas notīra un sakapā. Biezpienu sajauc ar saldo krējumu, iejauc tajā garšaugus, sīpolu un ķiplokus. Pieber sāli, piparus pēc garšas un paprikas pulveri.

CITI ŠOBRĪD LASA

Grilētos kartupeļus iegriež krusteniski, daļas nedaudz atvirza un piepilda ar biezpiena un zaļumu masu. Atlikušo biezpienu pasniedz klāt.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.