
Padomi gaļas grilēšanai 0
Lai liellopa gaļa grilējot nesarautos, to vajag iegriezt.
Gaļa sanāk ļoti mīksta, ja pirms grilēšanas to marinē eļļā.
Sāli gaļai pievieno pēc grilēšanas, jo tas no gaļas izvelk mitrumu, padara gaļu sīkstu.
Cūkas gaļa ir treknāka par liellopa gaļu, tāpēc tā vienmēr būs daudz sulīgāka.
Cūkas muguras fileja ir visliesākā – lai būtu sulīga, tā jāmarinē eļļā.
Grilēšanai ļoti parocīgas ir cūkas ribiņas un pavēdere.
Vistas gaļu grilē ar visu ādu – zem tās ir plāna tauku kārta, kas pasargā gaļu no izkalšanas.
Ja vistas ādu vairākkārt ieziež ar marinādi, tā kļūst zeltaini kraukšķīga.