AUNS. 20.03.–19.04. 8

Gada divos pirmajos mēnešos Aunam jākoncentrējas uz tiešo pienākumu veikšanu, jebkāda kavēšanās radīs spriedzi. Pārdomāti jāplāno tēriņi, jo izdevumi būs lielāki nekā ienākumi. Jāizvairās spontāni un vienpersoniski pieņemt lēmumus, tas radīs konfliktus partnerattiecībās. Piemērots laiks redzesloka paplašināšanai un pieredzes apmaiņai. Var doties kādā tālākā atpūtas braucienā.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
Lasīt citas ziņas

Martā un aprīlī jāvelta uzmanība savam veselības stāvoklim. Nav ieteicams uzsākt ko jaunu vai veikt kardinālas pārmaiņas. Arī šajos mēnešos nav labvēlīgi apstākļi finanšu operācijām. Jābūt piesardzīgiem, jo iespējams iekrist krāpnieku vai zagļu izliktajos slazdos.

Maijā un jūnija pirmajā pusē būs jūtama kopējās situācijas uzlabošanās. Labvēlīgi apstākļi automašīnas pārdošanai vai iegādei, dažādu dokumentu kārtošanai. Jūnija otrajā pusē un jūlija sākumā jābūt piesardzīgiem uz autoceļiem, jo pastāv iespēja iekļūt avārijā.

CITI ŠOBRĪD LASA

No jūlija līdz septembra vidum būs šī gada labvēlīgākais periods, kad var uzsākt jaunus projektus, slēgt līgumus, kārtot dokumentus un apmeklēt kultūras pasākumus. No septembra vidus līdz decembra vidum, līdzīgi kā gada sākumā, jākoncentrējas uz tiešo pienākumu veikšanu. Pieaugs spriedze partnerattiecībās gan mājās, gan darbā. Jāatvēl laiks atpūtai. Gada izskaņā daudzi jautājumi sakārtosies, spriedze mazināsies, viss nostāsies savās vietās.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.