Foto: Viktorija Kožemjakina

Pufīgs kā oliņa: kā pagatavot pavasarīgu Lieldienu kokteili ar džinu un olas baltumu 0

Siltie saules stari, pirmie ziedi un asni tā vien vedina baudīt ko vieglu un pavasarīgu, tādēļ zemo cenu dzērienu un vīnu veikals AlkOutlet piedāvā recepti elegantam un pavasarīgam kokteilim ar džinu, gaisīgām olbaltuma putām un maigām kumelīšu un medus notīm! Tieši tas, kas vajadzīgs Lieldienām un saulainam pavasarim!

RAKSTA REDAKTORS
“Cik ilgi šo tolerēsim Vecrīgā?” Rīdzinieci sadusmo uz ielām tirgoto preču sortiments
Kokteilis
“Katrs drosmīgs lēmums nesīs rezultātus.” Astroloģe nosauc divas zodiaka zīmes, kurām tuvojas liela veiksme
“Amerikāņi tiktu iznīcināti trīs sekundēs.” Ukrainas komandieris atklāti par ASV plāniem, drošības garantijām un Krievijas patiesajiem mērķiem
Lasīt citas ziņas
Foto: Viktorija Kožemjakina

Sastāvdaļas:

Medus un kumelīšu sīrupam:
100 ml stipras kumelīšu tējas
100 ml medus

CITI ŠOBRĪD LASA

Kokteilim:
70 ml džina
sula no 1 citrona
200 ml atdzesētas kumelīšu tējas
1 olas baltums
ledus pasniegšanai

Pagatavošana:

1. Pagatavo medus un kumelīšu sīrupu – katliņā sajauc medu un stipru kumelīšu tēju, uzvāra un turpina karsēt aptuveni 3 minūtes līdz trešdaļa šķidruma iztvaiko. Gatavo sīrupu atdzesē.

2. Šeikerī vai blendera krūzē sajauc citrona sulu, sagatavoto sīrupu, džinu un atdzesētu kumelīšu tēju. Pievieno olas baltumu un sablendē vai intensīvi sakrata šeikerī, kamēr parādās baltas putas (~30 sek).

3. Piepilda glāzes ar ledu, virsū lej kokteili un bauda!

Receptes autore Jevgēnija Jansone.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.