Receptes / Pamatēdieni

Foto: SHUTTERSTOCK

Grūbas ar puraviem un āboliem 0

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Sastāvdaļas

  • 600 g kūpināta svaigā siera
  • 250 g grūbu
  • 250 g puravu
  • 1 ābols
  • 2 pilieni Tobasco mērces
  • malti melnie pipari

Mērcei:

  • 50 ml skābā krējuma
  • pustējkarote mārrutku
  • malti melnie pipari
  • sāls
  • dilles

Pagatavošana

  1. Katlā izvāra iepriekš izmērcētas grūbas, nokāš.
  2. Ābolu un puravus sīki sagriež un apcep uz pannas. Pievieno grūbas un garšvielas un uz lēnas uguns sautē aptuveni 5 minūtes. Pasniedz karstu ar grilētu kūpināta siera šķēli un krējuma–mārrutku mērci.
SAISTĪTĀS RECEPTES