Receptes / Salāti

Kartupeļu salāti ar rukolu 0

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Sastāvdaļas

  • 1 kg jauno kartupelīšu
  • 4 mazsālīti gurķi
  • 2 selerijas kāti
  • sarkanais sīpols
  • 3 olas

Mērcei:

  • 100 g skābā krējuma
  • 3 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 ēdamkarote maigu sinepju
  • sāls, malti melnie pipari
  • saišķis rukolas

Pagatavošana

  1. Novāra kartupeļus un olas. Smalki sagriež sīpolu, gurķīšus un selerijas kātus. Kartupeļus un vārītās olas sagriež četrās daļās. Pievieno sasmalcināto sīpolu, gurķus un seleriju, rukolu.
  2. Samaisa mērces sastāvdaļas, pārlej dārzeņiem (ja gribas salātus slapjākus, pievieno gurķu marinādi/sālījumu).
  3. Sātīgumam var pievienot tunci un olīvas.
SAISTĪTĀS RECEPTES