Receptes / Salāti

Foto: A. Zhuravleva/SHUTTERSTOCK

Selerijas – ābolu salāti ar riekstiem 0

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.

Sastāvdaļas

  • 1 selerijas sakne
  • 2 zaļi āboli
  • valrieksti

Mērcei:

  • 4 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 4 tējkarotes sinepju

Pagatavošana

  1. Selerijas sakni nomizo, sagriež četrās daļās un sarīvē uz rupjas rīves.
  2. Ābolus nomizo un sarīvē.
  3. Bļodā samaisa krējumu ar sinepēm.
  4. Salātu traukā sajauc sarīvētos ābolus un seleriju, pārlej mērci un samaisa.
  5. Pasniedzot rotā ar riekstiem un ābolu šķēlītēm.
SAISTĪTĀS RECEPTES