Receptes

Foto: SHUTTERSTOCK

Kartupeļu un avokado salāti 0

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.

Sastāvdaļas

  • 300 g jauno kartupeļu
  • 2 avokado
  • 3 redīsi
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • citrona sula
  • sauja grauzdētu mandeļu
  • sinepju sēklu dīgsti
  • sāls, pipari

    Pagatavošana

    1. Novāra kartupeļus un sagriež pabiezās šķēlēs. Bļodā olīveļļu sakuļ ar citrona sulu, sāli un pipariem. Šajā mērcē liek vēl karstos kartupeļus, lai atdziest.
    2. Redīsus sagriež plānās šķēlītēs. Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņus, nomizo un sagriež vienādos gabaliņos. Pievieno atdzisušajiem kartupeļiem, pārkaisa dīgstus un mandeles.
      SAISTĪTĀS RECEPTES