Receptes

Foto: Armushik/SHUTTERSTOCK

Pupiņu salāti 0

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.

Sastāvdaļas

  • 200–300 g vārītas vistas krūtiņas
  • 200 g vārītu sarkano pupiņu
  • 1–2 tomāti
  • 100 g cietā siera
  • 3 ēdamkarotes majonēzes
  • 50–100 g grauzdiņu
  • zaļumi pēc izvēles
  • sāls

Pagatavošana

  1. Atdzesētu vistas gaļu un tomātus sagriež nelielos kubiņos.
  2. Sieru sarīvē uz rupjas rīves.
  3. Pievieno pupiņas, grauzdiņus, majonēzi, sāli un samaisa. Uzbārsta sasmalcinātus zaļumus.

Salāti jāpasniedz uzreiz pēc pagatavošanas, kamēr nav samirkuši grauzdiņi.

SAISTĪTĀS RECEPTES