Receptes / Pamatēdieni

Foto: Shutterstock

Šķiņķī ietīti kartupelīši 0

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Sastāvdaļas

  • 500 g jauno kartupelīšu
  • 200 g plānu kūpināta šķiņķa šķēlīšu
  • 2 gurķi
  • sauja bazilika lapiņu
  • saišķītis diļļu
  • sāls, pipari
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Rūpīgi nomazgātus kartupeļus izvāra, nokāš, nosusina un nedaudz apcep sakarsētā eļļā.
  2. Dilles sasmalcina un tajās apviļā apceptos kartupelīšus.
  3. Katram aptin šķiņķa šķēlīti, ko sasprauž ar koka irbulīti. Uz tā uzsprauž bazilika lapiņu un gurķa šķēlīti. Pārkaisa sāli un piparus.
SAISTĪTĀS RECEPTES