Foto – Shutterstock. ILustratīvs attēls

Katram mājas darbiņam jānotiek apzināti. Tev jāiegulda daļa sevis un savas mīlestības. Vai nu tu gludini, vai gatavo ēst, vai mazgā traukus. Domās tev jābūt šeit un tagad! Tieši šāds apziņas stāvoklis dod darbam darbam jēgu, tā vairs nav tikai tīri mehāniska darbība, bet mazs maģisks rituāls. 0

Tikai tā iespējams radīt pareizi mājas ENERĢĒTIKU. Un tas ir tieši sievietes spējs – enerģētiski uzlādēt savu māju, citādi tā būs tukša un auksta.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni 10
Lasīt citas ziņas

Izturies pret savu mājokli ar uzmanību un cieņu. Izjūti to. Šī mijiedarbība sievietei var būt arī patiešām dziedinoša, jo mājoklis sievietei ir svēta telpa. Tās sienas dāvā sievietei mieru, harmoniju un iekšējo līdzsvaru. Tāpēc tā nedrīkst būt pilna ar krāmiem, citādi tajā būs daudz negatīvās enerģijas.

Atceries: tu ne tikai slauki putekļus, bet liec kustēties enerģijai – tā nedrīkst iesērēt. Tu nevis vienkārši mazgā logus, bet tīri horizontu plāniem un mērķiem gan vīram, gan bērniem. Sieviete ir pavarda sargātāja, bet pavards – ģimenes dzīves spogulis. Nebūs pavarda – nebūs ģimenes. Būs kopdzīve vai ekonomikas diktēta laulība. Tu nevis vienkārši gludini, bet nogludini ceļu savam vīrietim, izlīdzinot visas grambas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mājas darbi var iegūt jaunu jēgu – tie vairs nebūs tukši un mehāniski. Šīs rūpes var kļūt patīkamas un uzlādēt visu ar tavu enerģiju.

Sievietei nav jābūt virtuvenei un trauku mazgātājai, bet SAIMNIECEI!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.