
Valda Semjonova foto
Smiltsērkšķu un melleņu saldējums 0
KĀ GATAVOT
Nomizotus banānus sagriež vidēji lielos gabalos, ievieto saldētavā, lai sasalst. Pusi sasaldēto banānu sablendē kopā ar smiltsērkšķiem un medu. Izmazgā blenderi. Atlikušos banānus sablendē kopā ar mellenēm un medu. Abu veidu saldējumu liek deserta traukā. Rotā ar smiltsērkšķiem un mellenēm.
Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Gatavoja Latvijas Mākslas akadēmijas glezniecības nodaļas 3. kursa studente KRISTĪNE KUTEPOVA
Trīskāršais šokolādes muss ar makarūniem
Kūpināta laša salāti ar tvaicētiem burkāniem, selerijas sakni, paipalas olu un vasabi mērci
Ar šķiņķa krēmu pildīta omlete. Recepte divās versijās
Groziņi ar turku zirņiem un vītinātu šķiņķi. Īsts gardums!
Plānais liellopa steiks somu gaumē ar pētersīļu sviestu un kartupeļu daiviņām
Jogurta strūdele ar biezpiena pildījumu. Lielisks, veselīgs kārums!
Viltotais zaķis no maltās gaļas