Empty plate. Isolated on white background. View from above
Empty plate. Isolated on white background. View from above
Empty plate. Isolated on white background. View from above

Šokolādes kūka ar piparkūku un siera krēmu 0

KĀ GATAVOT

Olas sakuļ ar cukuru, pieber miltus un kakao pulveri. Samaisa viendabīgā masā. Vidēji plānā kārtā izklāj uz cepampapīra, 180 grādus karstā cepeškrāsnī cep aptuveni 10 min. Atdzesē. Samaltas piparkūkas sajauc ar saldo krējumu, cukuru un nedaudz krēmsiera. Kūkas formā apakšējā kārtā iesmērē brūkleņu ievārījumu, nākamajā kārtā liek biskvītu, pēc tam smērē krēmu. Tā turpina, līdz izveidojas vēlamā biezuma kūka. Pēdējā kārtā klāj krēmu un pārkaisa samaltas piparkūkas. Katliņā ber brūklenes, pievieno vīnu, rozīnes, cukuru. Vāra aptuveni 10 min, līdz masa nedaudz sabiezējusi. Kūku pasniedz ar brūkleņu un vīna mērci.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Jaunpils pils krodziņa šefpavāre SANDRA ZARIŅA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.