Publicitātes foto

Svaigas zemenes ar šokolādes krēmu – tikai trīs sastāvdaļas un gatavs! 6

Sastāvdaļas
250 grami zemeņu, smalki sagrieztu

“Tā nu mēs ēdām kā divi bomži,” Līga pastāsta par nepatīkamo pārsteigumu Āgenskalna tirgū
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
“Sviež ēdienu te pa galdu…” Magone vairs neklusē un atklāj, ko šova kameras viņas attiecībās ar Edgaru nenofilmēja
Lasīt citas ziņas

Krēms:
300 ml saldais krējums
50 grami šokolādes – tumšā vai gaišā – pēc ieskatiem

Pagatavošana
Krēms
Saputo saldo krējumu, izkausē šokolādi un pievieno iegūtajam krēmam, samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Servē
Izvēlas savai gaumei un iespējām atbilstošus trauciņus, piemēram, burciņas, stikla glāzes, māla podiņi, kuros liek kopā zemenes un saldo krēmu. Papildus var izmantot šokolādes skaidiņas, kaltētus banānus u.c.

Recepti piedāvā šefpavārs Artūrs Brucis

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.