Publicitātes foto

Svaigas zemenes ar šokolādes krēmu – tikai trīs sastāvdaļas un gatavs! 6

Sastāvdaļas
250 grami zemeņu, smalki sagrieztu

“Viņa bija tik pārgurusi, ka, iespējams…” Savu versiju par traģēdiju Daugavā izteikusi Ilonas kolēģe Marina 1
Mitrums un sāls tās neietekmē teju necik: 7 automašīnu modeļi, kuri daudz mazāk cieš no rūsas veidošanās
“Lai pierakstītos uz valsts apmaksātu pakalpojumu, jāveic 53 eiro priekšapmaksa…” Slimnīca skaidro situāciju
Lasīt citas ziņas

Krēms:
300 ml saldais krējums
50 grami šokolādes – tumšā vai gaišā – pēc ieskatiem

Pagatavošana
Krēms
Saputo saldo krējumu, izkausē šokolādi un pievieno iegūtajam krēmam, samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Servē
Izvēlas savai gaumei un iespējām atbilstošus trauciņus, piemēram, burciņas, stikla glāzes, māla podiņi, kuros liek kopā zemenes un saldo krēmu. Papildus var izmantot šokolādes skaidiņas, kaltētus banānus u.c.

Recepti piedāvā šefpavārs Artūrs Brucis

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.