Pirmais maisiņš 0

Panākumi gaida iespējā sevi izpaust. Jebkura profesija, kas saistīta ar būšanu uzmanības centrā nesīs arī labu peļņu. Žurnālistika, publicistika, publikas uzstāšanās – šīs jomas patiešām ir tavas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 133
VIDEO. “Viss grāvis šūpojas!” Medniece fiksējusi interesantu novērojumu – sākumā šķitis, ka tas ir bebrs… 8
Lasīt citas ziņas

Otrais maisiņš
Tu esi ļoti veiksmīgs cilvēks, veiksme gaida jebkurā jomā. Tomēr tev jāļauj savai veiksmei izpausties. Kā to darīt – vislabāk ļauj vaļu intuīcijai, tā tevi nekad nepievils.

Trešais maisiņš
Panākumi tevi gaida jebkurā radošā darbā. Tu esi mākslinieks pēc dabas, tāpēc noteikti jāizmēģina spēki jomās, kurp tiecas tava dvēsele.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ceturtais maisiņš
Panākumi gaida visās profesijās, kurās ļoti svarīga ir taisnīguma izjūta. Vari kļūt par veiksmīgu pedagogu, militāristu un vai policistu – neizpaliks ne slava, ne atalgojums. Piemērota ir arī jurisprudence.

Piektais maisiņš
Tu esi ļoti gaišs un sirsnīgs cilvēks. Veiksmīgs būsi visās profesijās, kuru pārstāvji dāvā cilvēkiem prieku. Animators, svētku rīkotājs un līdzīgas nodarbes vari saukt par savējām.

Sestais maisiņš
Tev piemīt mistiskas dziedināšanas spējas. Dziedniecība nesīs tev panākumus. Vari apgūt ārsta, psihologa, masiera profesiju – tev tās ir piemērotākas nekā jebkuram citam.

Septītais maisiņš
Veiksme tevi gaida privātajā biznesā. Tu esi cilvēks, kuram vislabāk padodas darboties pašam savā labā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.