Foto – Shutterstock

Svinam draugu kompānijā 0

Ja svinēšana notiek draugu kompānijā, kurā ir gan vīrieši, gan sievietes, vīriešiem vajadzētu uzņemties uz sevis visus organizatoriskos darbus, lai sievietēm viņu diena nav jāpavada virtuvē un pie izlietnes.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 40
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā
Lasīt citas ziņas

Ballītes tematiskās idejas – jo jautrāk un neparastāk, jo labāk. Piemēram, arī vīrieši varētu ietērpties sieviešu kleitās un kostīmos, vai arī gluži pretēji – lai sievietēm nav jāsacenšas, kurai skaistāks tērps un frizūra, sarīkot to pašu naktstērpu balli, kad visi tērpjas halātos, čībās, naktskreklos vai pidžamās.

Var sarīkot dažādus jautrus konkursus, tādus kā konkurss – tests „Īsta sieviete” (piedalās arī vīrieši). Konkurss sastāv no vairākiem uzdevumiem, par katru nopelna punktus un beigās redz – kurš vai kura tad ir „īsta sieviete”. Viens no iespējamajiem uzdevumiem – par kādu sievišķīgu tēmu, piemēram, «ziedi», «rotaslietas», «apģērbi un to elementi» utt. visi pēc kārtas sauc visus prātā ienākušos tēmai atbilstošos priekšmetus. Punktu saņem tas dalībnieks vai dalībniece, kurš nosaucis pēdējo vārdu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nākamais konkurss īstās sievietes nosaukuma iegūšanai – «Kurš lieks?». Daži uzdevumu piemēri:

Matu krāsošana ar hennu, basmu vai Wella matu krāsu. (Liekais – krāsošana ar Wella matu krāsu, jo tā nav nav dabīga krāsa),
Viskoze, kokvilna, poliesters. (Poliesters, jo tas nav dabīgs materiāls),

Tualetes ūdens, losjons, smaržas. (Liekais ir losjons, to izmanto higiēnas nolūkos, bet smaržas un tualetes ūdeni – kā parfimēriju).
Vēl var būt konkurss – skrējiens augstpapēžu kurpēs (kurš ātrāk vai graciozāk) vai konkurss – „kosmētikas somiņa”. Otrais konkurss teorētiski varētu ļaut sievietēm izvirzīties vadībā, ja nu gadījumā iepriekšējos konkursos kāds vīrietis cīņā par īstas sievietes nosaukumu viņas apsteidzis, jo uzdevums ir no liela kosmētikas līdzekļu klāsta ātri izvēlēties līdzekļus, kas nepieciešami nosaukta uzdevuma izpildei.

Uzdevumu piemēri:
• Uzkrāsot lūpas uz lietišķu tikšanos.
• Nomazgāt grimu.
• Uzkrāsot uzacis.
• Uzkrāsot acis (izvēlieties vismaz divus priekšmetus).
• Noslēpt vasaras raibumus.
• Sagatavot seju kosmētikas uzlikšanai.
• Uzkrāsot nagus.
• Notīrīt nagu laku.

Ja apnikušas spēles, kurās aktīvi jākustas un jādarbojas, spēlējam spēli, kurā galvenais – sēdēšana. Visi sasēžas aplī un spēles vadītājs katram parāda kārti no kāršu kavas. Spēlētājiem jāiegaumē tikai kārts veids – kāravs, pīķis, ercens vai kreics. Tad spēles vadītājs ceļ no kāršu kavas pa vienai kārtij un nosauc redzēto kārts veidu. Tie, kuriem bija piešķirts šis veids, pavirzās pa vienu vietu uz priekšu. Ja tur kāds jau sēž, tas nekas, sēžas klēpī. Ja uz krēsla jau sēž vairāki spēles dalībnieki, uz priekšu dodas tikai virsējais no sēdētājiem. Spēle beidzas, kad vai nu visi sasēdušies uz viena krēsla vai no smiekliem nokrituši katrs no sava.
Viesībās spēlējamo spēļu ir daudz, var spēlēt jebkuru, tikai vēlams ne tādu, kurā dalībniekiem var sanākt ar kaut ko noķēpāties vai nokļūt nedaudz muļķīgā situācijā. Uzvarētājas saņem balvas, bet pasākuma noslēgumā visi noskatās salūtu vai vismaz vīriešu kopkora izpildītu veltījumu sievietēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.