Foto – Fotolia

Kā to dara pareizi? 9


Pirmkārt, krāt var visu veidu naudas plūsmu apliecinošus dokumentus, kur vien parādās tavi izdevumi. Nebūs lāgā, ja īpaši centīgie saglabās par vienu un to pašu maksājumu, teiksim, trīs atšķirīgus čekus. Tā gadās!

Reklāma
Reklāma
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 28
Lasīt citas ziņas

Otrkārt, čekus krāt vajag kaut kur citur, nevis makā. Maks ir naudas templis ar savu kārtību (un rituāliem), tādēļ sagādā tikpat kārtīgu vietu arī čekiem. Starp citu, tieši pēc maka izskata, kārtības, pielietojuma var pateikt kāds ir cilvēka attieksme pret personīgo naudas pelnīšanu. Pārfrāzējot pazīstamu teicienu: parādi savu maku, un es pateikšu, kā tu pelni naudu! Padomā arī par to.

Treškārt, svarīga ir datuma izvēle. Jo nav vienādu datumu un nav visiem vienādi veiksmīgs laiks. Jāatrod savs, balstoties uz universālo (zvaigžņu) kārtību – cikliskumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ceturtkārt, katrs pats savas laimes kalējs – katrs pats savu čeku dedzinātājs! 🙂

Krāt vajag savus izdevumus, nevis savākt no radu radiem un cerēt, ka viņu naudiņa ieplūdīs paša kabatā.

Piektkārt, loģiski, dedzināšanu vislabāk veikt uguns kuršanai piemērotā vietā. Ņem vērā, ka čeku tinte izplata nelabu smaku, tādēļ niekošanās dzīvoklī var sagādāt arī nepatīkamas emocijas, kas šajā gadījumā ir liekas.

Sestkārt, dedzināšanas laikā varat izdomāt savu īpašo rituālu, kā to darīt, skaitīt pats savu “mantru”. Pietiekami meditatīvs process. Savā būtībā tas ir auglības vairošanas process, tādēļ daudz ko var aizgūt no Jāņu ieražām pie ugunskura. Tie ir svētki! Tādēļ tas darāms ar prieku, nevis pienākuma vadītam, tā teikt, kas jādara – jādara. Tā, starp citu, arī ir pazīme, vai esat īstā brīdī priekš sevis trāpījis. Ja ir šī iekšējā laimība un līksme, tad arī viss izdosies.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.