Foto-Baiba Buceniece

Valdorfa salāti 1

Sastāvdaļas: Sarkanās un zaļās vīnogas (bez kauliņiem), seleriju kāti, āboli, valrieksti, citrons, bifido jogurts bez piedevām.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

Nomazgātas vīnogas griež uz pusēm, seleriju kātus un ābolus – nelielos gabaliņos. Visu liek salātu traukā, pievieno drupinātus valriekstus. Pēc garšas pieber garšvielas – sāli un piparus – un iespiež nedaudz citronu sulas. Samaisa ar balto bifido jogurtu bez piedevām.

 

Gatavoja restorāna “Aleksandrs” pavārs Ivars Rudiņiks

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.