Publicitātes foto

Vistas šķiņķīši apelsīnos 0

Lai pārsteigtu sevi un savus mīļos, Rimi Gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā izcili gardu un vienkāršu vistas šķiņķīšu recepti.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

8 vistas šķiņķīši ar kaulu

2 apelsīni

4 rozmarīna zariņi

8 timiāna zariņi

1 sīpols

1 ķiploks

Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba” 85
Lasīt citas ziņas

1 ēd. k. itāļu garšvielas Selection by Rimi

2 ēd. k. olīveļļas

1 ēd. k. saldās paprikas pulvera

1 tējk. koriandra sēklu

Sāls pēc garšas

Pagatavošana

Sajauc 1 apelsīna sulu un norīvētu miziņu ar pārējām sastāvdaļām un ierīvē vistas šķiņķīšus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Liek visu cepeštraukā un pievieno otru apelsīnu, sagrieztu šķēlēs.

Cep 1 stundu. Pasniedz ar iemīļotākajām piedevām, kartupeļu biezeni, kuskusu, rīsiem vai bulguru.

Iesaka Rimi Gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.