Mobilā versija
-0.5°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
31. augusts, 2015
Drukāt

Avokado un mango salāti ar tīģergarnelēm un avokado – jogurta mērci

Foto -Valdis SemjonovsFoto -Valdis Semjonovs

Ēdieni restorānā "Andalūzijas Suns", Elizabetes iela 83. 14.08./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/

Sastāvdaļas:

(1 porcijai) 5 gab. jeb 100 g tīģergarneļu, 50 g mērces "Sweet chilli", bezpiedevu jogurts, 10 g sviesta, ½ mango, viens liels vai 1,5 vidēji avokado, 200 g spinātu, 1 citrons, 1 ķiploka daiviņa, 20 g cukura, sāls, melnie maltie pipari.

KĀ GATAVOT?

Jogurtu, pusi ķiploka daiviņas, pusi avokado, pievienojot šķipsniņu sāls, cukuru, maltos melnos piparus un puscitrona sulu sablendē mērcītē. Tīģergarneles notīra, iemarinē čili mērcē, kurai pievienots sakapāts ķiploks, sāls un pipari. Pēc tam garneles apcep sviestā. Mango un avokado sagriež šķēlītēs un kārto uz šķīvja. Virsū lej jogurta mērci. Pievieno spinātus un apceptās tīģergarneles.

 

Gatavoja restorāna  “Andalūzijas suns” pavāre MARUTA UĶIS-UKKE

 

 

 

 

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+