Mobilā versija
-2.4°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
8. janvāris, 2015
Drukāt

Biešu “kaviārs” – viegla pēcsvētku uzkoda

Foto - 101recept.netFoto - 101recept.net
Sastāvdaļas:

1 vidēja izmēra biete

1 burkāns

1 vidēja izmēra sīpols

2 ēdamkarotes tomātu pastas vai ketčupa

Garšvielas: 

sāls

pipari

zaļumi

ķiploks

Smalki sagriež sīpolu.

Burkānu notīra un sarīvē uz rupjas rīves.

Apcep sagrieztos sīpolus ar burkāniem un pāris karotēm augu eļļas. Ar 4-5 minūtēm ir pietiekami.

Pievieno uz rupjas rīves sarīvētu bieti. Sautē aptuveni 10 minūtes. Ja nepieciešams, pievieno vēl nedaudz ūdens.

Pievieno tomātu pastu, sāli un piparus. Sautē vēl 5 minūtes.

Kad masa nedaudz atdzisusi, pievieno caur ķiplokspiedi smalcinātus ķiplokus. Pievieno zaļumus.

 

Recepte no 101recept.net

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+