Foto – 101recept.net

Biešu “kaviārs” – viegla pēcsvētku uzkoda 0

Smalki sagriež sīpolu.

Burkānu notīra un sarīvē uz rupjas rīves.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Lasīt citas ziņas

Apcep sagrieztos sīpolus ar burkāniem un pāris karotēm augu eļļas. Ar 4-5 minūtēm ir pietiekami.

Pievieno uz rupjas rīves sarīvētu bieti. Sautē aptuveni 10 minūtes. Ja nepieciešams, pievieno vēl nedaudz ūdens.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno tomātu pastu, sāli un piparus. Sautē vēl 5 minūtes.

Kad masa nedaudz atdzisusi, pievieno caur ķiplokspiedi smalcinātus ķiplokus. Pievieno zaļumus.

Recepte no 101recept.net

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.