Biešu zupa ar pupiņām 0

Sastāvdaļas – 200 g sausu pupiņu, 300 g kartupeļu, 200 g kāposta, sīpols, burkāns, 200 g biešu, 300 g žāvēta bekona vai speķa, 50 g augu eļļas, 2 ķiploka daiviņas, 2 ēdamkarotes tomātu pastas, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
Lasīt citas ziņas

Pupiņas nomazgā, aplej ar ūdeni un ļauj uzbriest. Pēc tam novāra un pievieno salmiņos sagrieztus kartupeļus. Visu vāra.

Bietes, burkānu un sīpolu notīra, sagriež plānos salmiņos vai sarīvē uz rupjas rīves un sautē pannā augu eļļā 2–3 minūtes, pievieno tomātu pastu un vēl visu sautē 2 minūtes.

Kāpostu notīra un sagriež strēmelītēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sautētos dārzeņus liek katliņā pie pupiņām, pievieno sasmalcināto kāpostu, visu vāra 5 minūtes. Pēc tam zupai pievieno sasmalcinātu gaļu un ķiplokus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.