Brokoļu un saldā krējuma biezzupa ar Parmezāna sieru 1

Kā gatavot?

Brokoļus aptuveni 10 min vāra ūdenī, pievieno veselas ķiploka daiviņas, sāli, piparus. Pielej saldo krējumu (uz vienu porciju – 30 g). Vāra vēl 10 – 15 min, sablenderē, lej šķīvī. Uz sausas pannas uzber rīvētu Parmezāna sieru, karsē, līdz izkūst. Siltu satin tūtiņās. Pāris bekona šķēles sacep kraukšķīgas, patur uz papīra dvieļa. Pirms pasniegšanas zupā liek siera tūtiņas un bekona šķēlītes. Dekorē ar baziliku.

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TESTS. Atbildi uz 10 jautājumiem un uzzini, kādu vērtējumu tu iegūtu šajā latviešu valodas testā!
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Ogres kafejnīcas “Ilze” pavāre Tatjana Kopiļčuka-Stefanoviča.

 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.