Mobilā versija
Brīdinājums +17.5°C
Leontīne, Lonija, Ligija, Leokādija
Otrdiena, 23. maijs, 2017
24. jūlijs, 2014
Drukāt

Avenes ar rūgto šokolādi. Izsmalcināts deserts (1)

Foto no lariall.ruFoto no lariall.ru

6 porcijām

175 g rūgtās šokolādes

100 g svaigu vai saldētu aveņu

450 g grieķu jogurta (jogurta bez piedevām)

3 ēdamkarotes medus

šokolādes skaidiņas

Pagatavošana

Sadrupina šokolādi un liek karstumizturīgā traukā.

Katlā uzvāra ūdeni, un tajā liek trauku ar šokolādes gabaliņiem. Lēni izkausē šokolādi uz lēnas uguns.

Tad šokolādi 10 minūtes atdzesē. Pa to laiku 6 deserta trauciņos izliek avenes.

Kad šokolāde nedaudz atdzisusi, to ātri samaisa ar jogurtu un medu. Pārlej avenes.

Liek ledusskapī, pēc tam rotā ar šokolādes pārsliņām.

Recepte no lariall.ru

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. kā izlasīt recepti,ja tas lattelekoma palags virsū

Draugiem Facebook Twitter Google+