Cepti zaļie tomāti – fantastisks baudījums 0
Sastāvdaļas – zaļi tomāti, sāls un pipari pēc garšas, kukurūzas milti panēšanai, augu eļļa cepšanai.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt?
27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
178
Tomātus nomazgā un sagriež ripiņās. Pārkaisa ar sāli un pipariem.
Katru ripiņu apvārta miltos un cep uz pannas eļļā.
Otrs variants cepšanai – tomātus pamērcē sakultā olā, apviļā rīvmaizē un cep zeltaini brūnus.
Pasniedz karstus ar kādu ķiploku mērcīti vai arī vienkārši ar krējumu.
Labu apetīti!