Foto: Shutterstock

Cepti zaļie tomāti – fantastisks baudījums 0

Sastāvdaļas – zaļi tomāti, sāls un pipari pēc garšas, kukurūzas milti panēšanai, augu eļļa cepšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Tomātus nomazgā un sagriež ripiņās. Pārkaisa ar sāli un pipariem.

Katru ripiņu apvārta miltos un cep uz pannas eļļā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Otrs variants cepšanai – tomātus pamērcē sakultā olā, apviļā rīvmaizē un cep zeltaini brūnus.

Pasniedz karstus ar kādu ķiploku mērcīti vai arī vienkārši ar krējumu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.