Mobilā versija
Brīdinājums -0.6°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
27. jūnijs, 2015
Drukāt

Cepti zaļie tomāti – fantastisks baudījums

Foto-ShutterstockFoto-Shutterstock

Sastāvdaļas – zaļi tomāti, sāls un pipari pēc garšas, kukurūzas milti panēšanai, augu eļļa cepšanai.

Pagatavošana.

Tomātus nomazgā un sagriež ripiņās. Pārkaisa ar sāli un pipariem.

Katru ripiņu apvārta miltos un cep uz pannas eļļā.

Otrs variants cepšanai – tomātus pamērcē sakultā olā, apviļā rīvmaizē un cep zeltaini brūnus.

Pasniedz karstus ar kādu ķiploku mērcīti vai arī vienkārši ar krējumu.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+