Mobilā versija
Brīdinājums +2.0°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Trešdiena, 7. decembris, 2016
4. aprīlis, 2012
Drukāt

Cūkgaļas filejas medaljoni ar plūmēm un balto pupiņu biezeni

Recepte2-ak4

Sastāvdaļas. Cūkgaļas fileja, kūpināts bekons, baltās pupiņas, saldais krējums, salvija (nopērkama aptiekās), sīpoli, ķiploki, melnās plūmes (bez kauliņa), konjaks. Marinādei: rozmarīns, sāls, pipari, ķiploki.

 

Kā gatavot?

Cūkgaļas fileju griež gabalos (apt. 80 g), iemarinē. Katru filejas gabalu ietin bekona šķēlītē, uz pannas no abiem galiem (nevis no sāniem) apcep. Tad gaļa būs sulīgāka. Pēc tam 12 – 15 min 200 grādos cep cepeškrāsnī. Pupiņas vāra sālsūdenī, līdz gatavas. Pannā apcep sīpolus, ķiplokus, pievieno pupiņām, pielej nedaudz saldā krejuma, pieber salviju. Sablenderē. Plūmes sautē cukura sīrupā, kam pievienots konjaks un citrona sula.

 

Krodziņa “Baziliks” recepte.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+