Garšvielās marinēti ķiplociņi. Aromātiski un veselīgi! 0

Ķiploku aromātu var saglabāt uz visu ziemu, tos iemarinējot kopā ar garšvielām. Svaigā, asā garša saglabāsies uz ilgu laiku. Marinētie ķiploki daļu no aromāta piešķirs arī marinādei, tāpēc garša būs maigāka nekā svaigiem ķiplokiem. Ziemā ar tiem var našķoties tāpat vien vai lietot kā piedevu gaļai vai mērcēm.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

1.Ķiplokus nomazgā aukstā ūdenī.
2.Pagatavo marinādi: karstam ūdenim pievieno cukuru, tējkaroti sāls un garšvielas (1-2 krustnagliņas, 2-3 melno piparu graudiņus, nedaudz malta kanēļa un lauru lapu).
3.Pielej tējkaroti etiķa esences un ļauj uzvārīties.
4.Ļauj nedaudz pavārīties, lai garšvielas ievilktos.
5.Kamēr marināde vārās, burkā cieši liek ķiplokus, tomēr tā, lai augšā paliktu brīva vieta.
6.Pārlej ķiplokus ar marinādi, uzliek vāku, bet neaizvāko, un liek pasterizēties uz 5-10 minūtēm.
7.Burciņu aizvāko, ļauj atdzist un gatavs!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.