Mobilā versija
+5.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
19. septembris, 2014
Drukāt

Kabaču un šampinjonu sacepums (1)

Foto-cooksa.ruFoto-cooksa.ru

Sastāvdaļas – 1 kabacis, 200 g šampinjonu, 2 sīpoli, 2 ēdamkarotes pētersīļu, 2 ēdamkarotes miltu, 2 ēdamkarotes krējuma, 2 ēdamkarotes tomātu mērces, 2 ēdamkarotes augu eļļas, 1/2 glāzes ūdens, 1/2 tējkarotes maltu melno piparu, 1/2 tējkarotes sāls.

Pagatavošana.

Sēnes un sīpolus smalki sagriezt, sajaukt ar sagrieztiem zaļumiem.

Kabaci notīrīt un sagriezt mazos gabaliņos, izklāt cepamajā traukā pa visu apakšu.

Virspusē vienmērīgi izklāt sēnes ar sīpoliem un zaļumiem.

Miltus sajaukt ar krējumu un tomātu mērci. Pieliet ūdeni, augu eļļu, pievienot piparus un sāli. Kārtīgi visu samaisīt. Ar iegūto mērcīti pārliet sagatavotos dārzeņus cepamtraukā.

Cept cepeškrāsnī 20 minūtes. Ja vēlas, pirms cepšanas beigām var uzbērt rīvētu sieru un vēl nedaudz visu pacept.

Gatavo ēdienu izrotāt pēc saviem ieskatiem.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Jābūt gardi, kabači un sēnes tas ir garšīgi!

Draugiem Facebook Twitter Google+