Klausies! Svētki un cukurs. Kādu brūno cukuru izvēlēties? “Salds no dabas”, 4.epizode. 0

Šī ir saruna par svētkiem un, protams, cukuru, vēl precīzāk – par cukuru, kurš paredzēts tam, lai piešķirtu ēdienam īpašu garšu.

RAKSTA REDAKTORS
“Cik ilgi šo tolerēsim Vecrīgā?” Rīdzinieci sadusmo uz ielām tirgoto preču sortiments
“Amerikāņi tiktu iznīcināti trīs sekundēs.” Ukrainas komandieris atklāti par ASV plāniem, drošības garantijām un Krievijas patiesajiem mērķiem
Kokteilis
“Katrs drosmīgs lēmums nesīs rezultātus.” Astroloģe nosauc divas zodiaka zīmes, kurām tuvojas liela veiksme
Lasīt citas ziņas

Tādi ir visi brūnie cukuri! Par to, ar ko brūnie atšķiras no atšķiras no parastajiem cukuriem, vai brūnos cukurus var saukt par svētku cukuriem, kad un kā tos lietot – saruna ar Dansukker zīmola pārstāvi Ivetu Zariņu. Uzmanieties, te var būt daži pārsteigumi!

00:02 Pieteikums, ievads
01:20 Kā top brūnie cukuri?
02:09 Muskovado
03:13 Gaišais un tumšais. Divas garšas.
04:52 Niedru cukurs un Demerara cukurs
08:21 Fair Trade princips
09:32 Kur lietot brūnos cukurus?
10:58 Farina cukurs
14:43 Recepšu piedāvājums
16:29 Sveicieni svētkos un nobeigums

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.