Klausies! Svētki un cukurs. Kādu brūno cukuru izvēlēties? “Salds no dabas”, 4.epizode. 0

Šī ir saruna par svētkiem un, protams, cukuru, vēl precīzāk – par cukuru, kurš paredzēts tam, lai piešķirtu ēdienam īpašu garšu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Organisms sāk prasīt lielāku uzmanību? 8 pārtikas produkti, kurus ikvienam vīrietim, sasniedzot 50 gadu slieksni, būtu jāiekļauj savā uzturā
Kremlis gatavojas pieņemt ekstrēmu lēmumu: tas mainīs dzīvi miljoniem cilvēku
Kokteilis
Šīs zodiaka zīmes var sākt gatavoties patiesu bagātību tērēšanai: veiksme uzsmaidīs tikai trim
Lasīt citas ziņas

Tādi ir visi brūnie cukuri! Par to, ar ko brūnie atšķiras no atšķiras no parastajiem cukuriem, vai brūnos cukurus var saukt par svētku cukuriem, kad un kā tos lietot – saruna ar Dansukker zīmola pārstāvi Ivetu Zariņu. Uzmanieties, te var būt daži pārsteigumi!

00:02 Pieteikums, ievads
01:20 Kā top brūnie cukuri?
02:09 Muskovado
03:13 Gaišais un tumšais. Divas garšas.
04:52 Niedru cukurs un Demerara cukurs
08:21 Fair Trade princips
09:32 Kur lietot brūnos cukurus?
10:58 Farina cukurs
14:43 Recepšu piedāvājums
16:29 Sveicieni svētkos un nobeigums

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.