Foto – Shutterstock

Kukurūzas pakoras – neparasta uzkoda 0

Kukurūzas graudi ir sulīgi, kraukšķīgi un saldi. Tie iederas dažādos pildījumos, sautējumos, zupās un salātos. Kukurūzu nav iespējams ēdienā nepamanīt, un tā atsvaidzina jebkuru garšu.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 300 g konser­vētas kukurūzas
• 100 ml piena
• 120 g kviešu miltu
• Ola
• Ēdamkarote sviesta
• Tējkarote cepamā pulvera
• ½ tējkarotes sāls
• Eļļa fritēšanai

Pagatavošana.
Kviešu miltus sajauc ar cepamo pulveri un sāli. Miltos ieberž mīkstu sviestu. Atsevišķā bļodā sakuļ olu, pielej pienu un vēlreiz sakuļ. Pieber konservēto kukurūzu. Šķidro masu pielej miltu maisījumam un sajauc biezu, saturīgu mīklu. Katlā uzkarsē eļļu un cep tajā mazas mīklas piciņas. Pasniedz ar pikantu tomātu čatniju.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.