Mobilā versija
-2.4°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
17. marts, 2015
Drukāt

Mājās gatavota liellopu aknu pastēte

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Liellopu aknu pastēte

Notīrītas liellopa aknas sagriež palielos gabalos, cūku vaigus – mazākos (aknas un speķīti ņem proporcijā 3 : 1). Apcep uz pannas. Pievieno sīpolu, burkānu, pētersīli, sāli, piparus un lauru lapu, mazā ūdens daudzumā sautē mīkstas. Atdzesētas kopā ar speķi samaļ, mazliet pakarsē, pievienojot izkāsto sautēšanas šķidrumu. Atdzesētā masā iemaisa saputotu sviestu, pievieno nedaudz muskatrieksta garšai.

Piedāvā “Lāču kūpinājumi”

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+