Foto – Aija Geida

Mandarīnu želeja ar maskarpones krēmu. Gards deserts! 0

Sastāvdaļas
• 600 g nomizotu mandarīnu
• 500 ml apelsīnu sulas
• 250 g maskarpones krēma
• 100 ml ūdens
• 10 g želatīna
• 6 ēdamkarotes cukura
• 2 ēdamkarotes rīvētu mandarīnu miziņu

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TESTS. Atbildi uz 10 jautājumiem un uzzini, kādu vērtējumu tu iegūtu šajā latviešu valodas testā!
Lasīt citas ziņas

Želatīnu uzbriedina ūdenī un pēc tam izkausē ūdens peldē, pievieno apelsīnu sulu, 4 ēdamkarotes cukura un samaisa. Maskarpones krēmam pievieno rīvētas mandarīnu miziņas, 2 ēdamkarotes cukura un samaisa. Mandarīnus nomizo, pārgriež uz pusēm un saliek deserta traukos. Pārlej ar želeju un noliek sastingt. Dekorē ar maskarpones krēma rozītēm un mandarīnu pusītēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.