Mobilā versija
Brīdinājums -1.4°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Sestdiena, 10. decembris, 2016
7. oktobris, 2014
Drukāt

Mannas biezputra ar karamelizētām plūmēm, pistācijām un pīlādžu mērci (1)

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida

Sastāvdaļas:
80 gr mannas putraimu
300 gr piena
50 gr sviests
50 gr cukurs
30 gr medus
100 gr plūmes
100 gr pīlādži
1 kanēļa standziņa
20 gr pistācijas

Pagatavošana 2 personām:
Uzvāra pienu, pievieno cukuru, sviestu un sāli, iemaisa mannu, vāra 6-7 min. Pannā izkausē cukuru un medu, pievieno sagrieztas plūmes, nedaudz pavāra.
Pīlādžus liek katlā, pievieno cukuru, kanēļa stangu un vāra uz nelielas uguns, izberž caur sietu.
Šķīvī liek putru, plūmes, uzlej mērci un dekorē ar rupji sagrieztām pistācijām

Ieteikums:
Ja putra paliek pāri, ēd aukstu ar kādu saldo mērci.

 

Recepte no restorāna “Neiburgs” šefpavāra Toma Godiņa

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Ja putra paliek pāri ,to var sviestā uzcept.

Draugiem Facebook Twitter Google+