Praktiski
Receptes

Pankūkas ar neparastāku pildījumu: biezpienu un apelsīniem 0

Foto – Bonappetit.lv

Pagatavošana

Sviestu izkausēt. Olas ar dakšu vai putojamo slotiņu viegli uzputot pievienojot klāt šķipsniņu sāls, pievienot 2 ēd.k. brūno cukuru, pieliet pienu, pievienot miltus un turpināt putot jau ar mikseri, lai neveidojas kunkuļi. Turpinot putot pievienot 1/4 tējk. vaniļas cukuru, sviestu un ūdeni. Gatavu mīklu uz 20 min. novietot ledusskapī.
Pa to laiku pagatavot pildījumu. Uz smalkās rīves sarīvēt apelsīna vai citrona miziņu. Biezpienam pievienot 1/4 tējk. vaniļas cukura, 1 ēd.k. brūnā cukura, rīvētu miziņu un visu samaisīt.
Pannu ieeļļot un kārtīgi uzkarsēt. Izcept pankūkas, pa 1 min no katras puses. Gatavas pankūkas piepildīt ar biezpiena masu, sarullēt un cept līdz pankūkas kļūst zeltainas.
Pasniedz ar medu vai kļavu sīrupu.

 
Recepti piedāvā

Saistītie raksti
LA.lv
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Auto jaunais īpašnieks izraisa avāriju, bet zaudējumus piedzen no iepriekšējā saimnieka
16 stundas
PL
Praktiskais Latvietis
Praktiski
Svinīgi un latviski. Rupjmaizes un biezpiena deserts
17 stundas
VM
Valda Madalāne
Praktiski
Sausmaizīte ar siļķi un mājas sieru
17 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

Raivis Šveicars
Ekonomika
Tiešām ir tik slikti? LA pārbauda jauno televīziju piedāvājumu
8 stundas
LE
LETA
Sports
KHL atsākas aizraujoši: Daugaviņam 1+2, divi “hat trick”, SKA ieiet vēsturē
6 stundas
LE
LETA
Latvijā
Bordāns nosauc jaunās valdības prioritātes
10 stundas
AG
Andris Grīnbergs
Latvijā
Vai Dziesmu un deju svētku biļetes būtu jāsadala izlozē?
6 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
Ceļā pēc dzimšanas dienas kūkas traģiski iet bojā pāris. Meita nespēj noticēt policistu sacītajam
7 stundas