Mobilā versija
-1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
6. oktobris, 2014
Drukāt

Pērļu kuskuss ar grillētu papriku, tomātiem un Mocarellu

Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

Sastāvdaļas: 

1 ēdamkarote. extra virgin olīveļļa
400 grami pērļu kuskus (iepriekš novārīts, atdzesēts un mazliet apliets ar olīveļu, lai būtu irdens)
2 saujas ”baby”, jeb mazās spinātu lapas, sasmalcinātas rupjos gabalos.
300 grami dažādu krāsu ķiršu tomātu sagrieztu uz pusēm.
200 grami svaigas mocarellas, saplēstas pa škiedrai vai sagrieztas kubiņos.
200 grami grillētas papirkas – sagriezta strēmelēs
75 grami mandeļu skaidiņas.
1 sauja sakapātu pētersiļu lapu
1 sauja smalki sakapātu bazilika lapu
1 sauja smalki sakapātu piparmētru lapu
80ml extra virgin olīveļļas
2 ēdamkarotes baltvīna etiķa
1/2 tējkarotes jūras sāls
1/4 tējkarotes svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana:

Sajauciet visas sastāvdaļas kopā!
Labu apetīti!

 

Recepte no restorāna Innocent Cafe. Šefpavārs – Artūrs Oreinis

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+