Foto-say7.info

Pildītas olas ar sēnēm – garda uzkoda 0

Sastāvdaļas – 7–10 vārītas olas, 150 g jebkuru sēņu, liels sīpols, liels burkāns, majonēze, sīpollociņi vai jebkuri citi zaļumi, sāls, pipari, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 40
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā
Lasīt citas ziņas

Sīpolu smalki sagriež, burkānus sarīvē uz smalkas rīves.

Lociņus un citus zaļumus smalki sagriež.

Olas pārgiež uz pusēm, izņem dzeltenumus un tos sarīvē uz smalkas rīves.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz pannas augu eļļā apcep sīpolu, pievieno burkānu. Pannā pievieno sēnes, sāli un piparus. Visu cep 20–25 minūtes, pēc tam atdzesē.

Sacepto masu no pannas liek blenderī un sablendē.

Liek traukā, pievieno sarīvētos dzeltenumus, zaļumus, visu kārtīgi samaisa. Pievieno nedaudz majonēzes, visu samaisa.

Iegūto masu pilda olu pusītēs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.